Logga in

Dataskydd

I samband med den nya dataskyddsförordningen som gäller från den 25 maj 2018 vill vi påpeka att du som medlem i Alnarpsveteranerna har ditt namn, namn på ev. medföljande, postadress, e-postadress och telefonnummer registrerade i vårt medlemsregister. Eftersom Alnarpsveteranerna numera i huvudsak använder e-post för medlemskommunikation innebär ett medlemskap i föreningen ett godkännande av dessa registreringar.
Uppgifterna lämnas inte ut till någon annan part än medlemmarna själva. Medlemsförteckningen brukar skickas ut till samtliga medlemmar i samband med årsmöteshandlingarna då man ombeds att kolla sina egna uppgifter för eventuell korrigering. Uppgifterna raderas när man inte längre är medlem i föreningen.

Självklart kan du alltid få tillgång till dina personuppgifter och få felaktiga personuppgifter rättade genom att kontakta föreningens medlemsansvarige.

Löpande publicerar Alnarpsveteranerna bilder från våra evenemang på vår hemsida. Eftersom bilderna dokumenterar vår verksamhet kan man som medlem komma att finnas med på bilder som lagras i bildarkiv och som finns tillgängliga via hemsidan. Om du inte vill att bilden ska visas i bildarkivet meddela webansvarig som då raderar den ur webbarkivet.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.